Мерзімі: 05.12.2022 жыл
Комиссия құрамы: ДТІЖО Койтбаева З.А., медбике Қиясова Қ.Қ. Қамқоршылық кеңесінің төрайымы Кудербекова А.С., әлеуметтік педагог Нурмаганбетова А.Ш., кәсіподақ төрайымы Айткужиева Р.А.
Тексерістің негізі: мектеп асханасында оқушыларды тамақтандыру сапасын бақылау туралы бракераждық комиссияның ережесіне сай.
Тексеріс барысында анықталды:
- Дайын ас және күнделікті мәзір бекітілген перспективалық мәзірге сай:
Май, қант қосылған арпа ботқасы
Ірімшік қосылған бутерброд
Қант қосылған шәй
- Санитарлық нормалардың бұзылуы анықталмады. Өнімдерді сақтаудың нормалары сақталған, градусниктері бар.
- Ас дайындайтын бөліктегі үстелдердің беті таза, шикі өнімдерге арналған үстелдер маркіленген. Құрылғылар нөмірленген.
- Буфеттік сатылымда картоп және күрішпен бәліш, сүзбемен ватрушка, сок, шәй, самса, булочка.
- Дайын астың көлемі мәзірдегі нормаға сай.
- Оқушылардан сұрау барысында дайын астың жылы әрі дәмді екендігін айтты.
Ұсыныстар:
- Оқушылардың тамақтану мәдениетін көтеру мақсатында жаднамалар ұсыну.
Комиссия мүшелері:
Баяхметова О.Б.
Койтбаева З.А.
Қиясова Қ.Қ.
Кудербекова А.С.
Нурмаганбетова А.Ш.
Айткужиева Р.А.